Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Popasul Domnesc

Descriere

PensiuneaPopasul Domnesc din Voronet Bucovina va spune bine ati venit in Tara Manastirilor pictate, a peisajelor impresionante, a traditiilor vechi, abunei-cuviinte si a ospitalitatii, unde veti fi intampinati la tot pasul de oameni si locuri care va vor face sa uitati un timp grijile zilnice.
Aici veti gasi pe langa buna dispozitie, o adevarata arta culinara traditional bucovineana prin folosirea ingredientelor naturale si proaspete ca la mama acasa. Tochitura, pastravul, puiul, vitelul, berbecul, smantana, verdeturile apartin de veacuri locului acestuia ca si oamenii ca si casele lor.
Pensiunea Popasul Domnesc este situata langa padure, deasupra Manastirii Voronet, intr-un loc linistit, de unde poti admira intreaga zona a Voronetului. Pensiunea ofera servicii de cazare in 11 camere la preturi si conditii care satisfac cele mai pretentioase gusturi. Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor un centru SPA modern, sauna, 3 foisoare, 2 terase, restaurant 50 locuri, crama 30 locuri, sala de conferinte, spatiu de joaca pentru copii, parcare pazita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.