Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Situat in imediata apropiere a centrului istoric al Sibiului, Bach Apartments ofera servicii de inalta calitate clientilor sai, cu spatii de cazare spatioase, amenajate cu bun gust si o atmosfera primitoare.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Bach apartments ofera doar servicii de cazare, nu si servicii de masa.

FACILITATI UNITATE
Parcare gratuita
Depozitare bagaje
Aer conditionat
Receptie
Seif
Acces electronic cu cartela magnetica

DESCRIERE CAMERE
Complexul ofera spre cazare 19 apartamente spatioase si luminoase, dar si 3 garsoniere care sunt potrivite si pentru persoanele cu dizabilitati, cu acces usor si imediat. Alege confortul si eleganta, simte caldura de acasa!

Apartamentul este compus dintr-un living cu bucatarie open space, complet mobilata si utilata cu plita, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator apa, frigider, dotat cu TV LCD Samsung, coltar extensibil cu masuta de cafea, masa de servit cu 4 scaune, bucatarie, un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180200 cm, TV LCD, noptiere cu veioza, oglinda mare, dulap haine.
Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si halat de baie.
Patul matrimonial existent in dormitor, cu dimensiunile de aprox. 180200 cm, permite cazarea a 2 adulti + 1 copil - intre 0-7 ani.
Apartamentul dispune de posibilitatea de a asigura si cazarea pentru inca 2 persoane adulte sau copii cu varste cuprinse intre 7-18 ani pe coltarul extensibil aflat in living, fapt ce presupune achitarea unei plati suplimentare.

Garsoniera este compusa din bucatarie, complet mobilata si utilata cu plita, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator apa, frigider, TV LCD Samsung, masa de servit cu 4 scaune si un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180200 cm si TV LCD Samsung, noptiere cu veioza, oglinda mare, dulap haine.
Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si halat de baie.
Acest tip de unitate de cazare este conceput si pentru persoanele cu handicap, accesul acestora la locuinta facandu-se usor si imediat, unitatea fiind dotata cu lift.
Patul matrimonial existent in dormitor, cu dimensiunile de aprox. 180200 cm, permite cazarea a 2 adulti + 1 copil - intre 0-7 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie