Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Apart Hotel Anixi este situat la aproximativ 150 m de plaja orasului Obzor, in partea de nord a orasului statiune. Hotelul este situat intr-un loc linistit si linistit si se afla in imediata apropiere a tuturor atractiilor orasului Obzor, cum ar fi parcul orasului cu amfiteatrul, iazul cu barci, stadionul, supermarketul etc. Apart Hotel Anixi este un loc preferat pentru recreere in familie.
Cazare: Apart Hotel Anixi are 30 de garsoniere mobilate, apartamente cu unul si doua dormitoare. Toate apartamentele au bucatarie si ofera confortul unei atmosfere acasa. Hotelul dispune de un restaurant cu 30 de locuri pentru a lua masa in lounge-ul interior si 50 de locuri sub corturi. Restaurantul ofera preparate din bucataria traditionala bulgareasca, precum si mancaruri preferate din bucataria straina la preturi accesibile.
STUDIO 2+1: Doua paturi obisnuite, canapea extensibila si fotoliu, bucatarie si terasa. Cazare maxim 3 adulti.
APARTMENT 2+3: Consta dintr-un dormitor si un living. Zona de zi are bucatarie, masa, canapele si fotolii (canapele extensibile), masuta de cafea, televizor, aer conditionat, baie si terasa mare. Cazare maxim 4 adulti si 1 copil.
APARTMENT 4+2: Zona de zi are bucatarie, masa, canapele si fotolii (canapea), masuta de cafea, televizor, aer conditionat, baie si terasa mare. Cazare maxim 5 adulti si 1 copil.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Animalele de companie sunt acceptate, dar rasele mici, in anumite conditii si numai cu cerere prealabila la hotel.
Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati sunt disponibile numai la primul etaj.
Despre hotel: Oaspetii au la dispozitie restaurant, bar la piscina, piscina cu sectiune pentru copii, umbrele si sezlonguri, corturi de agrement, parcare gratuita si nepazita, Wi-Fi gratuit in intregul complex.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.