Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKTI OURANOPOLI - Ouranoupolis

Descriere

Situat aproape de Muntele Athos, hotelul Akti Ouranopolis este la 125 km de Salonic, cu vedere spre insula Ammouliani si Sithonia. Este pozitionat convenabil pentru croaziere si o multime de excursii in zona.
Acest hotel dispune de 80 de camere de diferite tipuri, oferind in unele un lux total si oferind in acelasi timp camere confortabile, minimale si stilate pentru toate tipurile de cazare. Camerele cu vedere la gradina si camerele cu vedere laterala la mare ofera liniste si relaxare. Dotarea lor standard este: aer conditionat, baie, telefon, frigider, TV, vedere la mare. In hotel va puteti bucura si de o piscina de 150 m2 cu hidromasaj, piscina pentru copii de 20 m2, un restaurant, o taverna, un bar la piscina, barul principal, un mini-market, jocuri TV, loc de joaca pentru copii, multe alte facilitati moderne, si un bar de plaja complet echipat - punctul fierbinte al hotelului, care ofera momente si gusturi mediteraneene unice la snack barul sau literalmente invaluit de briza marii. Hotelul are un lift care acopera un numar foarte mare de camere. Micul dejun este tip bufet continental. WiFi este gratuit si disponibil in zonele publice si in camere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.