Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

4 You Boutique

Descriere

Relaxati-va in noul luxos 4-you Boutique situat intr-una dintre cele mai pitoresti zone din Halkidiki, in satul numit Metamorfosi. Este format din 12 suite Junior unice, concepute ideal pentru un sejur confortabil si relaxant, inclusiv un mic dejun delicios. 4-you Boutique ofera unitati spatioase, decorate modern, cu aer conditionat, TV cu ecran plat si frigider.
Camerele luminoase si confortabile au balcon/terasa, baie cu articole de toaleta gratuite si uscator de par. Acestea includ, de asemenea, cutii de valori si Wi-Fi gratuit. Receptia este deschisa 24 de ore pe zi. Personalul de la receptie cu experienta si ajutor va sta mereu la dispozitie pentru organizarea de excursii, inchirieri auto, sporturi nautice si alte informatii utile. Restaurantul Aigaio serveste zilnic un mic dejun tip bufet variat, bazat pe mancaruri regionale delicioase. 4-you Boutique, situat la doar 150 de metri de mare, este o locatie excelenta, deoarece combina toti factorii importanti; plaje magice cu ape albastre limpezi, viata de noapte si o vacanta de neuitat in natura frumoasa.
Facilitati oferite de 4-You Boutique
Servicii
Receptie (24 de ore)
ATM (in apropiere)
Magazine (in apropiere)
Doctor (de garda)
Inchiriere de masini si biciclete
Parcare (parcare publica in aer liber)
Internet
WiFi in camere
WiFi in zonele comune
Mancare si bauturi
Restaurant
Mesele servite sub forma de bufet
Activitati
Piscina (la 4-You hotel&apartments)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.