Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CERBUL

Descriere

Situat în Covasna, la 300 de metri de Muzeul de Artă Tradițională și la 1 km de cea mai apropiată pârtie de schi, Hotelul Cerbul oferă un restaurant, un bar și acces gratuit la WiFi în zonele publice. !! In pachetul de 6 nopti sunt incluse: 2 proceduri/zi. In pachetul de 5 nopti sunt incluze: 2 proceduri/zi, 5 zile de tratament. In pachetul de 3 nopti sunt incluse: 2 zile de demi-pensiune, 1 masa festiva, acces la piscine/saune/sala de sport, 2 proceduri de tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere facial/cosmetica serviciilor sunt orientative).
Localizare:

Situat în Covasna, la 300 de metri de Muzeul de Artă Tradițională și la 1 km de cea mai apropiată pârtie de schi. Gara din Covasna, unde opreşte celebrul tren Mocănița, este la 2 km.

Facilitati hotel:

Hotelul Cerbul oferă un restaurant, un bar și acces gratuit la WiFi în zonele publice. La Hotelul Cerbul, oaspeții au la dispoziţie o recepție deschisă nonstop, o terasă, un birou de turism, un depozit de bagaje și un depozit pentru echipamentul de schi. Este disponibilă o parcare gratuită, iar o stație de autobuz este la 500 de metri de proprietate.

Facilitati camere:

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minifrigider și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Majoritatea unităților au vedere la munte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.