Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Parc

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii Baile Govora.Calimanesti este la 21 km, iar Ramnicu Valcea se afla la 15 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sibiu, situat la 79 km .


Govora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866. Statiunea Baile Govora este atestata ca statiune balneoclimaterica de interes national


Descriere : Hotelul are o capacitate de cazare de 195 de locuri repartizate pe 5 etaje astfel: 1 garsoniera,7 camere triple ,86 camere duble


70 camere duble cu 2 paturi si baie proprie;


16 camere duble cu 2 paturi si baie comuna;


7 camere cu 3 paturi cu baie proprie;
Facilitati camere: Toate camerele dispun de TV, cablu, telefon,masute de cafea, fotolii, minibar,cabina de dus sau cada si uscator de par.articole de toaleta, prosoape, halate.


Facilitati hotel : receptie deschisa nonstop,restaurant (160 locuri), bar de zi (20 locuri), terasa (60 locuri), gradina,baza de tratament, lift, camera de bagaje,zona pentru fumatori,sala de fitness


Servicii de masa : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix.


Tratament: profil terapeutic - reumatismal, respirator; factori terapeutici naturali: ape minerale clorurosodice sulfuroase, ape clorurosodice iodurate/ bromurate; izvoare crenoterapie; indicatii tratament balnear: afectiuni ORL; afectiuni respiratorii; afectiuni ale aparatului locomotor; boli asociate; proceduri de tratament: impachetari cu namol, gimnastica medicala, buvete pentru cura interna, etc; baza de tratament (bazin cu ape minerale, sala fitness, masaj, cabinete electroterapie, inhalatii, pulverizatii, bai cu iod, bai galvanice, bai cu sulf).


Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.


Parcare stradala.


Observatii : Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.