Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Anna Beach este situat la Limenaria din insula Thassos. O cladire foarte frumoasa langa plaja, cu camere mari, mobilate elegant cu servicii impecabile. Jumatate dintre camere sunt orientate spre Marea Egee de un albastru profund, iar cealalta jumatate au vedere la piscina si la munte, spre plantatiile frumoase ale insulei. Preocuparea noastra principala este sa oferim toate serviciile pentru vacante de neuitat.
Anna Beach este un hotel mic, dar bine organizat, cu o terasa langa plaja si un bar cu vedere la mare, unde va puteti bucura de mese usoare sau de un cocktail la un apus frumos. Piscina are o vedere impresionanta spre munte, inconjurata de o terasa plina cu sezlonguri. Plaja este la doar cativa pasi. Studiourile au o chicineta cu 2 arzatoare electrice si frigider, aer conditionat cu cost suplimentar, TV, radio, facilitati, dus si balcon. Exista o canapea - pat potrivita pentru un copil de pana la 12 ani. Nota importanta: clientul trebuie sa faca check-in, la Blue Dream Place Hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie