Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL COSTA ATLANTIS (exBEATRIZ ATLANTIS & SPA)

Descriere

Beatriz Atlantis & Spa are o amplasare ideală, la 50 de metri de Plaja Puerto de la Cruz şi de Lacurile Lago Martiánez. Hotel Beatriz Atlantis & Spa este locul ideal pentru a sărbători convenții, congrese, reuniuni și pentru a organiza calatorii de stimulare. Incepnd cu 26 mai 2016 vor fi lucrari de renovare in zona VIP SPA; toate celelalte servicii de spa sunt disponibile, cu o reducere specială de 20 % la toate tratamentele. Bine 7.9 Booking.com

Localizare:

Centrul Puerto de la Cruz este situat la o plimbare de 10 minute de hotel şi are o selecţie de magazine, baruri şi cafenele. Parcul tematic Loro Parque este amplasat la mai puţin de 3 km.

Facilitati hotel:

Acest hotel are un spa, opiscină în aer liber, restaurantul Atlantis, centru Spa (care are un circuit termal, piscină interioară şi oferă tratamente de înfrumuseţare, inclusiv masaj), 2 baruri, 6 sali de conferinta si festivitati, parcare privata gratuita, club pentru copii.

Facilitati camere:

Toate unitatile de cazare au aer condiţionat, balcon, TV, wi-fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.