Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYTHIC SUMMER HOTEL - Paralia Katerini

Descriere

Hotelul Mythic Summer este un hotel de familie de 4 stele situat intr-o locatie linistita in asezarea turistica de pe litoral Paralia, langa orasul Katerini. Personalul hotelului va ureaza bun venit in facilitatile noastre confortabile, inconjurate de o zona verde frumoasa de 12 acri. Hotelul ofera cazare eleganta pentru cupluri si familii. Printre facilitatile sale, veti gasi un restaurant cu meniu a la carte si delicatese, o parcare gratuita, o piscina si un bar. Apartamentele noastre uluitoare situate la parter au o piscina privata si sunt ideale pentru o evadare romantica si relaxare. De asemenea, la primul si al doilea etaj al hotelului, veti gasi camere special amenajate pentru familii si camere duble pentru vacante minunate si linistite. Toate camerele au balcon cu vedere la Muntele Olimp sau la gradina. Pe langa cele doua piscine, exista un loc de joaca dotat cu gonflabile si trambuline pentru distractie fara sfarsit. Hotelul ofera, de asemenea, transfer gratuit la plaja cu duba lor. Sezlongurile si umbrelele din zona piscinei sunt oferite gratuit pentru toti oaspetii hotelului. Pentru cei care vin cu masina, hotelul ofera o zona confortabila de parcare in aer liber gratuita in zona adiacenta hotelului. Mediul primitor in combinatie cu peisajul spectaculos din jur fac din Mythic Summer Hotel o destinatie ideala pentru vacante relaxante pe Riviera Olimpului.
Hotelul Mythic Summer este la numai 600 de metri de mare si la aproximativ 6 km de centrul orasului Katerini. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Macedonia din Salonic si se afla la aproximativ o ora cu masina (95 km) de Paralia. De asemenea, pe o raza de 40 de kilometri puteti explora destinatii populare precum satul de munte Paleos (Vechiul) Panteleimonas, impozantul Castel Platamon, Situl arheologic Leivithra, satul pitoresc Litochoro, miticul Munte Olimp si Parcul Arheologic. lui Dion.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie