Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Elena se afla in partea de sud a parcului statiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 250 m. de plaja si aproximativ 500 m. prin strada. Hotelul a fost construit in 2004. Situat la mai putin de 5 minute de strada principala si de cele mai populare atractii si cluburi de noapte, in acelasi timp se afla in zona linistita si linistita a statiunii.
Plaja: Nisipoasa, aproximativ 250 m/5 minute de mers pe jos de la plaja (pe scari - panta minima) si aproximativ 500 m. prin strada. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotelul Elena, cu 6 etaje, ofera oaspetilor sai 186 camere confortabile: 94 camere duble si 16 garsoniere cu vedere la mare, 69 camere cu vedere la parcul natural din apropiere si 7 camere economice. Toate camerele sunt spatioase, bine dotate cu aer conditionat si echipate pentru un confort maxim. Exista doua lifturi si exista acces cu acesta in toate camerele.
DBL 2+1 ECONOMY: Fara vedere specifica. aprox 26 mp. Aceste camere nu au balcon si sunt la etajul inferior. Mobilier de clasa inferioara. Restul este ca camera standard. Exista doua paturi de 2 m x 1 m, cu optiunea de a le uni ca pat dublu. Exista un frigider care poate fi folosit de oaspeti. Televiziune prin cablu; telefon direct, seif, wi-fi. Baile sunt dotate cu dus sau cada si uscator de par. Toate camerele au aer conditionat. Capacitate maxima de 3 adulti.
DBL 2+1 / 2+2 : Park side room.. aprox 32 mp. Exista doua paturi de 2 m x 1 m, cu optiunea de a le uni ca pat dublu. Patul suplimentar este canapea extensibila sau fotoliu sau pat. Exista un frigider care poate fi folosit de oaspeti. Televiziune prin cablu; telefon direct, seif, wi-fi. Fiecare camera are terasa. Baile sunt dotate cu dus sau cada si uscator de par. Toate camerele au aer conditionat. Capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
DBL 2+1 / 2+2 / 1+3 SEA SIDE: Va rugam sa retineti ca NU exista camere cu vedere la mare!! SEA SIDE inseamna orientat spre mare. aprox 32 mp. Exista doua paturi de 2 m x 1 m, cu optiunea de a le uni ca pat dublu. Patul suplimentar este canapea extensibila sau fotoliu sau pat. Exista un frigider care poate fi folosit de oaspeti. Televiziune prin cablu; telefon direct, seif, wi-fi. Fiecare camera are terasa. Baile sunt dotate cu dus sau cada si uscator de par. Toate camerele au aer conditionat. Capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
STUDIO 2+3 / 3+2 SEA SIDE: Va rugam sa retineti ca NU este o camera cu vedere la mare!! SEA SIDE inseamna orientat spre mare. aprox 40 mp. Exista 3 paturi obisnuite si 1 pat suplimentar dublu extensibil sau o canapea extensibila. Mobilier si echipamente - la fel ca o camera dubla si mai mult mobilier.
Exista un frigider care poate fi folosit de oaspeti. Televiziune prin cablu; telefon direct, seif, wi-fi. Exista terasa. Baile sunt dotate cu dus sau cada si uscator de par. Toate camerele au aer conditionat. Capacitate maxima de 4 adulti + 1 copil sau 3 adulti si 2 copii.
*In marimea unitatilor este inclusa camera, baia/WC, terasa (daca exista).
*Este permisa gazduirea unui copil cu varsta de pana la 1,99 ani. peste gradul de ocupare maxim al camerei.
Patutul de copii este oferit la un cost suplimentar de 10 BGN pe zi si este disponibil la cerere.
Unele animale de companie (caini, pisici etc.) sunt permise la un cost suplimentar de 20 BGN pe zi. (Animalele de companie cu greutatea mai mare de 10 kg sunt la cerere si se pot aplica costuri suplimentare).
Hotelul este accesibil persoanelor cu dizabilitati si exista 2 camere adecvate.
Despre hotel: restaurant cu 220 de locuri si terasa exterioara cu 80 de locuri, lobby bar, snack bar la piscina, birou de schimb valutar, doctor - la garda, Wi-Fi in hol si camere, sali de conferinte.
Sport si SPA: Centru Spa/Wellness - sauna finlandeza, masaje, baie de aburi, baie turceasca, camera de sare si altele. Piscina exterioara cu o adancime intre 1,60 m. si 1,90 m. cu sezlonguri si umbrele si o sectiune pentru copii de 0,80 m., piscina interioara (100 mp; 1,60 m adancime) cu o sectiune pentru copii de 0,80 m, fitness. Piscina interioara functioneaza ca o optiune sezoniera/alternativa a piscinei in aer liber.
Tenis de masa, polo pe apa, volei pe apa, darts.
Parcare: parcare exterioara nepazita - cost suplimentar (25 BGN pe zi). Valabilitate limitata.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

ALL INCLUSIVE 24 de ore :

* Check-in incepe la (dupa) ora 14.00. si check-out pana la ora 12.00.
*Masa incepe cu pranzul din ziua sosirii si se termina cu micul dejun la plecare.

Mancare si bautura:
In restaurantul principal la bufet:
- Mic dejun: 07:30-10:00. - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, cornuri, clatite, oua, bauturi reci si calde.
- Pranz: 12:30-14:30. - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala cu bauturi calde incluse, bauturi alcoolice si nealcoolice locale (interne) /fara whisky/
- Cina: 18:30-21:00. - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala cu bauturi calde incluse, bauturi alcoolice si nealcoolice locale (interne) /fara whisky/
- Barul din receptie:
11:00-12:00 h. - gustari calde si reci de dimineata (sandvisuri, pizza, fructe, biscuiti)
15:30-17:00 h. - gustari calde si reci de dupa-amiaza (sandvisuri, pizza, fructe, biscuiti)
- Snack Bar la piscina:
11:00-12:00 h. - gustari calde si reci de dimineata (sandvisuri, pizza, fructe, biscuiti)
15:30-17:00. - gustari calde si reci de dupa-amiaza (sandvisuri, pizza, fructe, biscuiti)
Bauturi calde: cafea (alb-negru), cacao, lapte fierbinte, cappuccino si ceai la toate barurile din hotel - 24 de ore pe zi sau in functie de programul lor de lucru
Bauturi alcoolice si nealcoolice locale (interne) nelimitate /fara whisky/ si cocktailuri (din bauturile all-inclusive preparate) - 24 de ore pe zi
Cocktailuri alcoolice (din bauturile all-inclusive facute) - 24 de ore pe zi
Bauturile calde, bauturile si cocktailurile sunt disponibile la barul din hol, snack barul de la piscina, barul restaurantului - in functie de programul lor de lucru!
*Informatii IMPORTANTE: Mesele sunt organizate fie pe bufet, fie pe meniuri zilnice, in functie de ocupare.

Sport si divertisment:
Utilizarea gratuita a piscinei in aer liber, impreuna cu sezlonguri si umbrele, piscina interioara gratuita.
Piscina interioara functioneaza ca o optiune sezoniera/alternativa a piscinei in aer liber. Nu este necesar inclus in serviciul All-Inclusive. Este garantat un singur pool operational la un moment dat.
Fitness gratuit
Sporturi: tenis de masa, gimnastica in apa, aerobic dimineata, darts, volei pe apa si etc. (gratuit conform programului de animatie)
Animatie de zi si de seara - programe de spectacole de seara, seri tematice, dans, karaoke si multe altele (gratuit conform programului de animatie)
Acces gratuit la Wi-Fi in hol si in camere
Mini frigider in camere (gol) - poate fi folosit de catre oaspeti, daca doresc, fara plata suplimentara

Pentru copii:
Mini club pentru copii de la 4 la 14 ani
Discoteca pentru copii
Activitati sportive (conform programului de animatie)
Sectiune pentru copii in piscina

Servicii contra cost:

Spa & Wellness
Doctor - de garda
Spalatorie si curatatorie chimica
Seif in camere
Patut
Taxi, inchirieri auto, birou de schimb valutar si altele.
Sali de conferinte - peste 200 de locuri si sala a doua pentru 90 de locuri.
** In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie