Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Argisht Partez

Descriere

Hotelul Argisht Partez este situat la 13 minute (pe jos) de centrul Nisipurilor de Aur.
Plaja: cu nisip, la 150 m de hotel. Fundul marii este plat, cu acces lin. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag.
Cazare: Argisht Partez a fost deschis in 2016. Cladirea cu 8 etaje a hotelului ofera cazare in 280 de unitati. Pentru confortul oaspetilor exista 10 lifturi.
*** La sosire se solicita un depozit de 20 EUR per unitate pentru eventuale daune.**
STUDIO 2+1 / SGL STUDIO: : Aprox. 30 m2. Aceste studiouri au vedere la parc si au o camera spatioasa cu un pat dublu. Patul suplimentar este un fotoliu extensibil. Chicineta, aer conditionat individual, TV prin satelit, frigider, telefon, seif, Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par si papuci, balcon sau terasa. Patul suplimentar este un fotoliu extensibil. Capacitate maxima 2 adulti si 1 copil.
STUDIO 2+1 POOL SIDE / SGL STUDIO POOL: Aprox.30 m2. Aceste studiouri au vedere la piscina si au o camera spatioasa cu un pat dublu. Patul suplimentar este un fotoliu extensibil. Chicineta, aer conditionat individual, TV prin satelit, frigider, telefon, seif, Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par si papuci, balcon sau terasa. Capacitate maxima 2 adulti si 1 copil.
1-BR APP 2+2: Aprox.50 m2. Aceste apartamente au vedere la parc. Acestea constau dintr-o camera de zi si un dormitor separat cu un pat dublu. Patul suplimentar este o canapea extensibila. Exista o usa intre dormitor si sufragerie. Apartamentul dispune si de chicineta, aer conditionat individual, TV prin satelit, frigider, telefon, seif, Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par si papuci, balcon sau terasa. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
1-BR APP 2+2 POOL: Aprox. e 50 m2. Aceste apartamente au vedere la piscina. Acestea constau dintr-o camera de zi si un dormitor separat cu un pat dublu. Patul suplimentar este o canapea extensibila. Exista o usa intre dormitor si sufragerie. Apartamentul dispune si de chicineta, aer conditionat individual, TV prin satelit, frigider, telefon, seif, Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par si papuci, balcon sau terasa. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
2-BR APP 4+2Aprox. 75 m2. Aceste apartamente au vedere la piscina. Acestea constau dintr-o camera de zi si doua dormitoare separate cu pat dublu. Patul suplimentar este o canapea extensibila. Apartamentul dispune si de chicineta, aer conditionat individual, TV prin satelit, frigider, telefon, seif, Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par si papuci, balcon sau terasa. Capacitate maxima 5 adulti si 1 copil.
Family Suite Promo (min.2ad. max 2+2/4+0), 2 dormitoare separate, 1 dormitor cu un pat dublu, al 2-lea dormitor cu 2 paturi 90 x 190 cm; Baie cu dus, Uscator de par, Telefon, WiFi gratuit, Aer conditionat/incalzire individuala (in functie de sezon), TV prin satelit, Balcon/terasa, Seif.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Nu este permisa cazarea cu animale de companie.
Hotelul nu dispune de camere potrivite pentru persoanele cu dizabilitati.
Despre hotel: Hotelul dispune de 4 piscine exterioare, piscina pentru copii, fitness. In spatele complexului exista un loc de joaca sigur, cu multa distractie pentru cei mici. Hotelul dispune de parcare interioara si exterioara pentru peste 300 de masini, o sala de conferinte cu o capacitate de 80 de persoane, un restaurant-gradina principal cu 200 de locuri in interior si 100 de locuri in cele doua gradini amenajate ale sale, bar la piscina.
Parcare: Parcare interioara si exterioara nepazita, in perioada mai si iunie si dupa 15 septembrie costa 20 BGN, 01/07 - 15:09 - 30 BGN pe zi, in functie de disponibilitate.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

ALL INCLUSIVE :

*All Inclusive incepe cu gustarea de dupa-amiaza in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii!
Check-in dupa ora 15:00. si check-out pana la ora 12:00.

Mancare si bauturi: in restaurantul principal
Mic dejun:
07:30 - 10:00. tip bufet - include o varietate de carnati, branzeturi, fructe /de sezon/, deserturi, chifle calde, cornuri, clatite si multe altele, bauturi calde de la aparatele de cafea, sucuri, apa
Pranz: 12:00 - 14:00. tip bufet - include o varietate de preparate bulgare si internationale, salate, supe, feluri principale, deserturi, fructe /de sezon/, inghetata, show-cooking, bauturi racoritoare, sucuri si apa de la masina, bauturi alcoolice locale (bere, vodca) , gin, whisky, rom, rakia)
Gustare de dupa-amiaza: 16:00 - 17:00. - alimente usoare
Cina: 18:30 - 21:30. tip bufet - include o varietate de preparate bulgaresti si internationale, salate, aperitive, supe, feluri principale, peste, deserturi, fructe /de sezon/, inghetata, spectacol de gatit live, bauturi racoritoare, sucuri si apa de la aparat, bauturi alcoolice locale (bere, vodca, gin, whisky, rom, rakia)
* Seri tematice de doua ori pe saptamana.
* Rochia formala este necesara pentru cina-tricouri cu maneci pentru domni.
* Este interzisa intrarea in restaurant in costume de baie!
Pool Bar: 10:00 - 22:00. - bauturi calde, bauturi racoritoare, sucuri si apa de la aparat, bauturi alcoolice locale (bere, vodca, gin, whisky, rom, rakia)

Sport si divertisment:
Utilizarea gratuita a 4 piscine in aer liber
Umbrele si sezlonguri langa piscina (in functie de disponibilitate)
Wi-Fi gratuit in camere si in zonele comune
Seif gratuit in camera

Pentru copii:

Loc de joaca cu leagane
Piscina pentru copii
Scaune inalte in restaurant

Servicii contra cost :
Fitness

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.