Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA PIROGUE MAURITIUS

Descriere

La Pirogue se află direct pe plaja cu nisip fin, alb din Flic en Flac şi include centrul spa Aura cu hamam, un centru de fitness şi o piscină mare în aer liber. Complexul este înconjurat de grădini tropicale luxuriante. La Pirogue se afla la numai 4 km de parcul Casela şi de clubul de golf Tamarina. Centrul comercial Cascavelle se află la 5 km, iar Aeroportul Internaţional SSR este la 50 km.
Localizare:

La Pirogue este la numai 4 km de parcul Casela şi de clubul de golf Tamarina. Centrul comercial Cascavelle se află la 5 km, iar Aeroportul Internaţional SSR este la 50 km.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de centrul spa Aura cu hamam, un centru de fitness şi o piscină mare în aer liber, terenuri de tenis şi facilităţi de caiac, navigaţie şi windsurfing. Restaurantele complexului servesc o varietate de preparate internaţionale.

Facilitati camere:

Camerele spaţioase sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV LCD cu ecran plat şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, băi private cu cadă şi duş separat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.