Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palazzo Versace Dubai

Descriere

Amintind de un palat italian din secolul al XVI-lea, Palazzo Versace Dubai are o intrare cu tavan înalt, grădini amenajate şi mobilier italian frumos. Situat în inima zonei Culture Village, la aproximativ 15 minute de Aeroportul Internaţional Dubai şi la 8 minute de Burj Khalifa şi Downtown Dubai, Palazzo Versace Dubai are o locaţie convenabilă pe malul zonei istorice Dubai Creek.

Localizare

Situat în inima zonei Culture Village, la mai puţin de 15 minute de Aeroportul Internaţional Dubai şi la 8 minute de Burj Khalifa şi Downtown Dubai, Palazzo Versace Dubai are o locaţie convenabilă pe malul zonei istorice Dubai Creek.

Facilitati Hotel

Fiecare dintre cele 8 restaurante şi baruri ale hotelului are o terasă în aer liber pentru a evoca atmosfera unui palazzo, unde curtea interioară era o zonă informală pentru socializare, pentru a lua masa şi pentru a te bucura de vremea frumoasă.

Cele 3 piscine în aer liber sunt decorate cu mozaic şi sunt înconjurate de palmieri şi flori. Grădinile frumos amenajate şi vederea directă la Dubai Creek şi la orizont fac din acest hotel luxos un loc ideal pentru nunţi şi evenimente sociale în Dubai.

Facilitati Camere

Toate piesele de mobilier şi ţesăturile care împodobesc cele 215 camere şi suite ale hotelului şi cele 169 de reşedinţe au fost concepute la comandă de Casa Versace special pentru Hotelul Palazzo Versace Dubai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.