Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KIRMAN HOTELS LEODIKYA RESORT

Descriere

Descriere: Hotelul KIRMAN LEODIKYA a fost deschis in anul 2007, renovat in 2013 si este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 10000 mp. Dispune de 290 de camere.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat la 25 km de orasul Side, la 33 km de orasul Alanya, la 90 km fata de aeroportul Antalya si la 76 km fata de aeroportul Gazipasa Alanya.

Plaja: Hotelul se afla pe plaja cu nisip si pietricele cu lungime de 200 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, TV LCD, seif (contra cost), minibar (se reumple zilnic cu apa si bauturi racoritoare), parchet, baie cu cada, uscator de par, balcon, acces internet in limita 128 KB, aer conditionat centralizat.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 3 restaurante a la carte (mediteranean, asiatic, turcesc), 8 baruri, piscina exterioara, 3 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, programe de animatie, spectacole in amfiteatru, petreceri pe plaja si la piscina, muzica live, discoteca, aerobic, zumba, darts, tenis de masa, teren de tenis si echipament, volei pe plaja, basket, mini fotbal, sauna, hammam.
Servicii cu plata: bauturile servite dupa ora 02:00, seif, servicii medicale, baby sitter, servicii de curatatorie, sporturi acvatice, nocturna pentru terenul de tenis, sala de jocuri, bowling, biliard, internet cafe, play station, internet peste limita de 128 KB, room service, masaj si alte tratamente in centrul SPA.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), maxi club (13-18 ani), mini disco, loc de joaca, piscina.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti, la un singur restaurant;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.kirmanhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie