Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel situat în Side oferă acces gratuit la facilitățile și serviciile complexului Kamelya Collection în timpul sejurului. Kamelya Fulya Hotel se află pe malul mării şi are o zonă privată cu lungimea de 500 de metri pe plaja Colakli. Hotelul oferă piscine în aer liber, tobogane cu apă şi centru spa cu baie turcească şi saună.

Localizare

Centrul oraşului Side este la 8 km de hotel. Aeroportul Antalya se află la mai puţin de 60 km.

Facilitati Hotel

Restaurantul principal serveşte micul dejun, prânzul şi cina tip bufet. Puteţi savura mâncăruri locale şi specialităţi internaţionale la restaurantul à la carte. Barurile oferă diverse băuturi alcoolice şi fără alcool, gustări şi cocktailuri.

La proprietate există 7 terenuri de tenis, terenuri de fotbal şi baschet şi un centru de fitness. Vă puteţi bucura de activităţi de divertisment, de bowling sau de un film la cinematograful hotelului.

Facilitati Camere

Camerele moderne ale Hotelului Kamelya Fulya au aer condiționat care funcționează la ore prestabilite, TV și minibar. Toate au vedere la Marea Mediterană sau la grădina hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.