Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLAS MAGNOLIA

Descriere

Vilele Magnolia sunt situate in zona parcului statiunii Albena, aproape de hotelurile Magnolia si Orhideya. Locatia ofera o relaxare si odihna completa.
Plaja: 800 m. de la hotel. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Villas Magnolia ofera cazare confortabila in 69 de case cu 2 dormitoare si o bucatarie si in 15 case cu 2 dormitoare si un living.
VILA 4+1: Toate vilele sunt dotate cu aer conditionat si au telefon, cablu TV si terase. Bucatariile sunt dotate cu frigider, dulap cu plita si chiuveta, aparat de cafea, vesela si tacamuri. Toate vilele au toaleta privata si bai cu dus. Un dormitor are un pat dublu, iar celalalt este cu doua paturi de o persoana. O usa separa ambele camere. Capacitate maxima de 4 adulti si 1 copil.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila
Hotelul permite cazarea cu animale de companie de pana la 4 kg., cu certificat medical si pasaport contra plata suplimentara de 20 BGN/zi
Vilele nu sunt potrivite pentru persoane cu dizabilitati
Despre vile: piscina exterioara si piscina pentru copii /la hotelul Orhideya/, restaurant principal cu terasa /la hotelul Orhideya/, lobby bar, snack bar, biblioteca pe plaja.
IMPORTANT: Receptia de la Villas Magnolia este inchisa. Clientii se pot face check-in si pot primi informatii si asistenta la receptia hotelului Orchidea Park (a doua cladire a Complexului Orchidea). Wi-Fi gratuit in zona receptiei, lobby bar si langa piscina.
Serviciu SPA in afara hotelului contra cost: Oaspetii hotelului se pot bucura de trei centre SPA exclusive care ofera o mare varietate de servicii:
Centru spa in hotelul Dobrogea
Centru Spa in Ralitsa Superior
Centru de spa Elemente in Hotel & Spa Flaming Grand
Centru spa Senses in Maritim Paradise blue Hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.